Габон

На основание на изключително разнообразие и прекрасна работа, извършена през последните десет години от стотици учени, габонски и международни експерти във всяка област на устойчивото развитие и плана за климата, президентът на Републиката реши да привлече вниманието на габонските граждани и на международната общност за неговото виждане и утвърждаване на оригинален модел на развитие, включвашщ осъзнаването на глобалните проблеми.

Какъв по-добър начин за председателството на Габон, от мобилизирането на ANPN (Агенция за националните паркове),  споделяне на  това богато разнообразие, работа, опит и визия, от това да  се създаде уникално интерактивно 3D мултимедийно изживяване в Интернет.

Пътувайте право в сърцето на рая на земята, в тропическите гори на Габон, вторите бели дробове на земята и в обширните пространства на автентична, непокътната, дива земя.

Габон, един природен проект ви позволява да изследвате огромен брой теми, като:

  • Флора и фауна в Габонската джунгла и 13 национални парка
  • Посвещение в тайните на човека и природата.
  • Глобални въпроси, ангажирани в опазването на тропическите гори в басейна на река Конго
  • оригинален начин да откриете изключителното биологично разнообразие, и да се срещнете със специалисти по него.
  • Програма за развитие на екотуризъм в Габон.
  • Също така, да откриете културата и традициите на народите на Габон.

Наследете се на преживяването пристигайки в Габон......и много други изненади в изобилие...

Интерактивни 3 D графики ще ви позволят екосърфиране, пътуване, както никога досега към сърцето на изумително разнообразния Габон. Можете да изберете свой ​​собствен маршрут през парковете,  като по време на цялото турне се възползвате от научна информация и опитен водач.